Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

Bæredygtig investering – bæredygtig fremtid

Med vores grønne lån har vi fokus på bæredygtighed. Vi mener, at bæredygtige investeringer er en investering i din egen eller din virksomheds fremtidige økonomi. Derfor ønsker vi at gøre det endnu mere attraktivt at lave investeringer, der på den ene eller anden måde har en positiv effekt på miljøet.

Vi mener, at vi som pengeinstitut har et ansvar for at bidrage til en bæredygtig udvikling til gavn for fremtidige generationer. Derfor tilbyder vi også en række bæredygtige lån som f.eks klima- og miljølån, grønne lån til bil og bolig og et verdensmålslån til erhvervsvirksomheder der understøtter FN´s 17 verdensmål.

Grønne billån

Med vores grønne billån gør vi det endnu mere attraktivt for dig at vælge en klimavenlig og brændstofbesparende bil. Renten på et grønt billån fastsættes udelukkende efter  brændstofforbruget, og vores billån er inddelt i følgende kategorier:

• El og brint til 1,95%

• Hybrid og >27 km/l

• Biler >18 km/l

• Biler < 18 km/l

El og brint til 1,95%

Det billigste billån på biler, der kører på enten el eller brint. Derfor tilbyder vi et billån til el eller brint til en lav rente på 1,95% for at gøre det økonomisk attraktivt for dig at træffe  et miljøvenligt valg, når du skal købe ny bil.

*Betingelser og eksempel på billån:

(min. 20% udbetaling): Bilen koster 500.000 kr. Oprettelse af lån koster 3.750 kr. Tinglysning og finanseringsomkostninger koster i alt 10.660 kr. Din månedlige ydelse i 96  måneder er 4.665 kr. før skat. Variabel rente er 1,95% p.a. Debitorrente er 1,97%. ÅOP er 2,9% før skat. Samlede omkostninger er 447.910 kr. Billån kræver almindelig  kreditgodkendelse. Bilen skal kaskoforsikres. Udgifter til forsikring er ikke medregnet. Renten gælder ved oprettelse af nye billån samt ved overførsel af billån fra andre  banker/finansieringsselskaber. Rentesatserne er variable og gældende pr. 1. juni 2019.

Grønne boliglån

Bæredygtige investeringer er en investering i din egen fremtidige økonomi og i et bedre klima. Du kan i dag investere i en bred vifte af attraktive produkter lige fra jordvarme- og solcelleanlæg til lavenergivinduer og LED-pærer. Der er mange fordele ved at energioptimere din bolig. Udover at en bedre energiudnyttelse er lig med et lavere energiforbrug og  dermed en bedre energiøkonomi, så kan en energioptimering også være med til at skabe et bedre indeklima i din bolig. Noget der både kommer dig og dine familie til gode.

Nulenergi bolig til 3,95%

I Folkesparekassen tilbyder vi blandt andet et boliglån  til en rente på 3,95% til energineutrale boliger, der producerer lige så meget energi, som de forbruger. En nulenergi bolig har optimal energi-effektivitet og energien hentes  primært fra alternative energikilder som for eksempel solenergi eller jordvarme.

*Betingelser og eksempel på boliglån til 500.000 kr.

Oprettelse af lån koster 10.750 kr. Tinglysning og finansieringsomkostninger koster i alt 10.960 kr. Din månedlige ydelse i 240 måneder er 3.147 kr. før skat. Variabel rente er  3,95% p.a. Debitorrente er 4,02%. ÅOP er 4,5% før skat. Samlede omkostninger er 755.456 kr. Boliglån kræver almindelig kreditgodkendelse. Rentesatserne er variable og gældende pr. 1. juni 2019.

Klima- og miljølån

Jordens ressourcer er ikke uudtømmelige. En stigende produktion, overforbrug og håndtering af affald uden hensyn til miljø og klimaforandringer har sat sine uigenkaldelige spor  på vores klode. En realitet der kræver handling. I Folkesparekassen ønsker vi derfor at understøtte en klimabevidst udvikling og fremme den grønne omstilling til glæde for fremtidige generationer. Med vores klima- og miljølån til 5,5% til både private og erhverv ønsker vi, at gøre det mere attraktivt for dig eller din virksomhed at træffe klimavenlige og bæredygtige valg.

*Betingelser og eksempel på lån:

Investeringen koster 250.000 kr. Oprettelse af lån koster 7.000kr. Tinglysning og finanseringsomkostninger koster i alt 7.210 kr. Din månedlige ydelse i 180 måneder er 2.155 kr. før skat. Variabel rente er 5,50% p.a. Debitorrente er 5,61%. ÅOP er 6,50% før skat. Samlede omkostninger er 387.950 kr. Lånet kræver sædvanlig kreditgodkendelse.  Rentesatserne er variable og gældende pr. 1. juni 2019.

Verdensmålslån og kredit 

Vores verdensmålslån til 5,5% er et partnerskab for verdensmålene, hvor vi stiller attraktiv finansiering til rådighed, så det bliver lettere for dig at forfølge dine visioner om at bidrage til en bedre verden. Gør din virksomhed en forskel?  Og arbejder den  aktivt med et eller flere af verdensmålene som en del af forretningsstrategien? Så kontakt Folkesparekassen i dag og hør mere om mulighederne for et verdensmålslån. Verdensmålslånet gives til erhvervskunder både som lån eller som kredit. 

Læs mere 

Grøn byggekredit

Skal du bygge nyt, er der god fornuft i at overveje byggeri, der bruger mindre energi til opvarmning og dermed belaster miljøet mindst muligt. Udover en lavere energiudgift vil du ofte kunne få en højere pris for ejendommen, hvis du en dag skal sælge den igen.

Læs mere

SKRIV TIL os 

Eller book et møde i dag på tlf  86 81 16 11


icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer