Folkesparekassen Mobilbank
Folkesparekassen
GRATIS - i Play Butik
Vis

NETBANK

MENU

Søg

SAMARBEJDSPARTNERE

InnovationSilkeborgInnovationSilkeborg borg

Sammen med Folkesparekassen ser InnovationSilkeborg FN´s verdensmål som et helt nyt mulighedsrum for byens erhvervsliv. I fællesskab vil de to partnere ved hjælp af uddannelse og finansiering skubbe Silkeborgs erhvervsliv i en ny og mere bæredygtig kurs. Direktøren for InnovationSilkeborg understreger, at samarbejdet med Folkesparekassen er vigtigt, fordi sparekassen allerede har gjort en stor indsats for at implementere verdensmålene i sparekassens kerneforretning og finansieringsmuligheder. Blandt andet understøtter Folkesparekassen verdensmålene med sine bæredygtige, grønne lån og et verdensmålslån, der har til formål at hjælpe virksomhederne i omstillingsprocessen:

”Valget faldt derfor meget naturligt på Folkesparekassen, fordi sparekassen allerede har implementeret verdensmålene i kerneforretningen. F.eks. så indgår kundernes arbejde med verdensmålene simpelthen i sparekassens kreditvurdering af kundevirksomhederne”, fastslår Morten Bierbaum.

Fakta om InnovationSilkeborg

InnovationSilkeborg er en virksomheds-medlemsforening, som er sat i verden for at fremme udviklingen, innovationen og væksten i Silkeborg. Foreningen forsøger, populært sagt, at bringe verden til Silkeborg og Silkeborg ud i verden. Foreningen er finansieret dels af medlemskontingenter samt af Silkeborg Kommune.

Fordelagtig deltagerpris på  MasterClass i FN´s verdensmål

Som Folkesparekassens samarbejdspartner tilbyder InnovationSilkeborg alle sparekassens kunder en fordelagtig pris for deltagelse på kurset MasterClass i FN's verdensmål. 

Deltagerprisen for Folkesparekassens kunder er 6.995,- (normalpris er 11.995,-) 

Deltager man med flere med fra samme virksomhed kommer de næste to personer med for 995,- pr. stk, og samtidig får virksomheden mulighed for et gratis basismedlemskab af InnovationSilkeborg. 

Læs mere om og tilmeld dig InnovationSilkeborgs MasterClass i FN’s verdensmål

icon-blivendel-white

BLIV kunde

og en del af fællesskabet

icon-legitimation-white

INDSEND DOKUMENTER

Sikker overførsel af filer

icon-nyhedsmail-white

TILMELD INSPIRATIONSMAIL

Få råd, tips, nyt og invitationer